Welkom!

Welkom om de pagina van Vocal Group Of all places!

We zijn een jonge en enthousiaste groep meiden die een passie deelt, namelijk a-capella zingen.
Hierdoor zijn we gedreven om samen te zingen. Ons doel is om het a-capella zingen wat bekender en populairder te maken in Nederland, vooral onder jongeren. We willen laten zien dat samen zingen écht niet saai, stijf, alleen voor oude mensen of in de kerk hoeft te zijn.
We zingen voornamelijk bekende en minder bekende pop- en jazznummers, zowel van nu als van toen, maar maken ook graag een uitstapje naar een ander genre. Voorbeelden van ons (toekomstig) repertoire zijn: Sweet Dreams, Royals, And so it goes, Nature Boy, Run to you, Dancing Queen, My cup runneth over with love, Zwaar leven en verder nummers in de stijl van Pentatonix en the Real Group.

Volg onze Facebook pagina of bekijk regelmatig onze website en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen, optredens en meer!

Voor onze vocal group zijn we nog op zoek naar 1 mezzo-sopraan, 2 alten en 2 lage alten (leeftijd tot 40 jaar). Wil je met ons meezingen laat dan je gegevens achter op onze contactpagina en we nemen contact met je op! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s