Wij zijn Iris, Anne, Marleen, Annelies, Maryse, Marieke, Femke, Ellen en Fenna. Samen vormen we een moderne a-capella vocalgroup waarin we onze gezamenlijke passie kunnen delen.

Iris kwam in het voorjaar van 2018 tot de conclusie dat er geen vocalgroup in de omgeving was die voldeed aan haar verwachtingen, a-capella zingen op popachtige/moderne wijze zoals in de film ‘Pitch perfect’ in de leeftijdscategorie 20 – 40 jaar. Hierdoor kwam zij op het idee om een eigen vocalgroup op te starten.

Hieronder vind je een aantal korte stukjes over wie wij zijn.

Iris Rensen

Oprichter en lid

Hey! Ik ben Iris, 32 jaar en woon in Eindhoven. In het dagelijks leven werk ik als lerarenopleider en ben ik mama van Ivy. Muziek maken is mijn grootste hobby, ik wil altijd alles leren en kan van alles een klein beetje (gitaar, keyboard, cajon, beatbox..), maar kom eigenlijk altijd terug op zingen. Ik vroeg me wel af waarom ik altijd de jongste ben in een koor, terwijl in bijvoorbeeld Zweden, Duitsland en Amerika er juist heel veel jonge mensen in koren en groepjes zingen. In Nederland heeft het koorzingen gewoon een suf imago. Dat is toch iets voor in de kerk? Of dat is toch voor oude mensen? Nee… En Nee! Samen zingen is supertof en vooral a capella. Hoe vet is het als je alleen door het gebruiken van je stem akkoorden of ritmes kunt maken? Ik had verwacht dat de Pitch Perfect films en groepen als Pentatonix door het vertolken van bekende en hedendaagse nummers wel een verschuiving zouden veroorzaken… maar nog steeds zijn er weinig van dit soort groepen onder jongeren te bekennen. Dus wat niet is moet je zelf maar oprichten!

Anne Lemmers

Lid

Hallo! Ik ben Anne, ik ben 35 jaar en woon in Rosmalen. Al m’n hele leven zing ik erg graag maar heb ik ook enigszins last van podiumvrees. Hierdoor zing ik liever in een groep of samen met iemand. Toen ik in Brabant kwam wonen ben ik op zoek gegaan naar een koor en toen vond ik vocalgroup JazzN. Hier heb ik jarenlang gezongen maar was op een gegeven moment toe aan een nieuwe uitdaging, en die heb ik gevonden bij VG of all places. Dit is een groep waar veel potentie in zit om een gave en bekende vocalgroup te worden!

Marleen Quadvlieg

Lid

Hoi! Ik ben Marleen, met mijn 38 jaar de senior van de groep. Ik woon nu zo’n 5 jaar in Uden maar kom uit Rossum. Ik heb 2 jongens en een meisje, een jong gezin en andere interesses hebben is een uitdaging maar naar mijn mening heel erg van belang. Vanwege blessure is dansen geen optie meer (wat ik de laatste jaren veel deed) en ben weer teruggegaan naar mijn andere ‘liefde’: zingen. Heel gezellig om dat samen te doen en te genieten van elkaars stemmen samen. Mijn achtergrond is dat ik tijdens mijn middelbare schooltijd in het schoolkoor zat. Tijdens mijn studietijd heb ik er niets meer mee gedaan maar daarna was ik een aantal jaar de zangeres in een bandje met covers en eigen nummers. Ik kan geen noten lezen maar ik leer steeds meer bij!
Sinds november 2019 zit ik nu bij deze gezellige, soms chaotische groep enthousiaste vrouwen die iets moois met elkaar willen maken. En daar slagen we best in al zeg ik het zelf.

Maryse Beumer

Lid

Hi! Ik ben Maryse, 26 jaar en ik woon in Breda. Muziek is van kleins af aan mijn grote passie en mijn studie muziektheater aan het conservatorium van Arnhem leek een logische stap in mijn carrière. Ik vervolgde mijn studie met lessen aan het conservatorium van Tilburg en begon met het geven van muzieklessen. Het werk als uitvoerend artiest beviel echter niet waardoor ik besloot een studie tot leraar basisonderwijs te gaan volgen. Nu ben ik werkzaam als leerkracht op een school in Breda en zie ik muziek weer meer en meer als mijn grootste passie. Ik deel mijn passie graag met andere en a capella is daarvan het ultieme voorbeeld. Nu zing ik met veel plezier bij Vocalgroup Of All Places, speel ik in semi professionele musicals en volg ik danslessen.

Annelies Bakker

Lid

Hallo, mijn naam is Annelies, 36 jaar, geboren en getogen in de provincie Zeeland. Voor de liefde en voor werk ben ik naar Gilze gekomen.
Al jaren maak ik muziek. Het begon met blokfluit en dwarsfluit op de lagere school. Daarmee heb ik in muziek combo’s en koren gespeeld bij christelijke vieringen. Toen ik in Gilze kwam wonen ben ik bij een rock coverband gegaan om met dwarsfluit en zang te ondersteunen. Daar schreef ik mijn eigen partijen. Ik besloot zingen meer serieus te nemen en ging 4 jaar op zangles. Om ook iets met die lessen te kunnen doen, sloot ik aan bij een kleine zanggroep in Gilze. Ik merkte dat ik mijn muzikale ei niet helemaal kwijt kon en ging zoeken naar een kleine a capella zanggroep met een hoger niveau en mensen van mijn leeftijd in Brabant. Deze vond ik gelukkig bij Vocalgroup Of All Places.

Femke van der Meeren

Lid

Femke van der Meeren is de naam, aangenaam! 34 jarige Brabander  geschoold aan de Fontys Musicalacademie in Tilburg, toen nog onder leiding van Barrie Stevens. Doch bleek de musicalwereld niet helemaal wat ik zocht. Na een aantal jaren dit op een zeer laag pitje te hebben gehad zing ik nu met veel plezier in deze groep. Muzikale meiden met enthousiasme. 

Marieke Migchielsen

Lid

Hoi, ik ben Marieke, 39 jaar oud en ik woon in Raamsdonksveer. Al mijn hele leven ben ik met muziek bezig en na de middelbare school werd ik gelukkig aangenomen aan het Conservatorium in Tilburg. Daar studeerde ik ‘docent muziek’ met als bijvak piano. Ondertussen geef ik al ruim 18 jaar met veel plezier les als muziekdocent op een middelbare school.Nu mijn eigen kinderen wat ouder worden, merk ik dat het begint te kriebelen om zelf weer uitvoerend bezig te zijn. Tijdens mijn studie zong ik in het Vocal Jazz Choir van het conservatorium, maar daarna heb ik nooit meer een leuke club mensen gevonden die op een wat hoger niveau muziek maken. Na wat speurwerk (want in Brabant zijn er niet veel vocalgroups te vinden) kwam ik uit bij ‘Of All Places’ en heb ik eindelijk gezellige gelijkgestemden gevonden! 

Ellen van den Hogen

Lid

Hoi! Ik ben Ellen van den Hogen, 39 jaar en woon in Den Bosch samen met mijn vriend, dochtertje en onze twee katten. Ik zing al vanaf kinds af aan; zingen is voor mij een echte uitlaatklep, eentje waar ik ontzettend veel energie van krijg. Ik ben begonnen in een kinderkoor, gevolgd door een jongerenkoor en heb later het zingen weer opgepakt bij een zanggroep waar ik verschillende jaren bij heb gezongen. Tussendoor heb ik nog een paar jaar zangles gehad om mijn stem verder te kunnen ontwikkelen en om te ervaren wat er nog meer mogelijk is. Op een gegeven moment merkte ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging op muzikaal vlak. A capella zingen, hoe leuk om dat eens te gaan uitproberen!
Na even gezocht te hebben vond ik VG Of All Places, een leuke groep met enthousiaste meiden. We delen allemaal eenzelfde passie; samen mooie muziek maken. Heel fijn om hiervan deel uit te kunnen maken!

Fenna Lavalette

Lid

Hallo allemaal mijn naam is Fenna Lavalette ben 20 jaar en momenteel studeer ik nog lesuire en hospitality zit in mijn laatste jaar. Vanaf dat ik klein ben zing ik al en volg ik zanglessen heb al wat musicals professioneel en minder professioneel gedaan en vind het heerlijk om dit te kunnen doen met een super leuke groep mensen .